Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep BruggeWanneer:
Woensdag 22 mei 13u: Een Lange vlucht (met Audio)*
Woensdag 22 mei 14u: Een lange vlucht
Woensdag 22 mei 20u: Een lange vlucht
Donderdag 23 mei 20u: Een lange vlucht

*We vragen om tijdig aanwezig te zijn (graag rond 13u) Zo hebben we voldoende tijd om het Audiomateriaal uitvoerig te testen zodat u kan genieten van de voorstelling met AD.

Waar:
Deze voorstelling gaan door in het Aquarius Theater Sint-Leo Hemelsdaele.

Tickets en prijzen:
Tickets in voorverkoop kosten 8 euro aan de deur 10 euro. Bestel uw tickets online of via een medewerker van SoP en verzeker u van een plaats in de zaal.

Hoe te bereiken?
Met de auto: We raden aan om tijdig te komen met uw auto aangezien de parkeerplaatsen beperkt zijn. U kan uw wagen eventueel ook parkeren aan het station of onder 't zand en met de Bus uw reisweg verder zetten.

Met de Bus: Aan het station neemt u Best lijn   4   of    14   en u stapt af aan de halte Gouden Handstraat (carmersbrug). Bussen vertrekken steeds om ..u09, ..u19, ..u29, ... 
Bij het uitstappen steekt u de Carmersbrug over en slaat u in de eerste straat links (Potterierei). 

Na de namiddagvoorstelling kan u terugkeren vanaf dezelfde halte met Lijn    4   of    14  vertrek om de 10 min.

Na de avondvoorstellingen kan u terugkeren vanaf dezelfde halte met Lijn  90  vertrek om 20u58, 21u58 en 22u58 (richting station).

 

 


Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech