Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep BruggeHet doek over deze 19de toneelproductie is gevallen. We kunnen terugblikken op drie geslaagde voorstellingen. We weten nu eindelijk wie het gedaan heeft. De rust in "Hotel De Tempel" kan terugkeren. Helaas zullen ze het zonder de huis aap moeten doen.
 
Eerst en vooral willen we onze regisseur danken. Ze is al van vorige zomer in de weer geweest met de voorbereidingen voor het stuk "wie heeft het nu weer gedaan" (herschrijven stuk en regie,...). Ook de spelers willen we danken voor hun inzet van de voorbije maanden.
Met spelers alleen zullen we het zeker niet redden. Daarom willen we de vele vrijwilligers, de mensen van het decor, belichting en geluid, verkoop, ontwerpen affiche, mensen aan de bar, ... danken. Vele mensen die dagen (zo niet weken) in de weer zijn geweest om er opnieuw (al voor de 19de keer) iets moois van te maken. Beste vrijwilliger 'DUIZEND MAAL DANK" voor het harde en mooie werk van afgelopen weken/maanden.
 
Tot slot nog een welgemeende dank aan het opgekomen publiek.
 
Op naar de 20ste verjaardag van onze toneelgroep en onze 20ste productie. Tot Volgend jaar!!!!!!

Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech