Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep Brugge"De erfenis van Tante Kaat" is verdeeld. De Kat blijft achter bij Leo, Monique, Loes en Karel. Het doek is gevallen over deze historie. Er rest ons alleen maar de vele aanwezigen uitvoerig te danken. We waren meer dan aangenaam verrast door de zeer grote opkomst. We kunnen jullie (ons publiek) niet genoeg bedanken.

Toch was dit alles niet mogelijk zonder de artiesten op het podium die alweer een prachtige prestatie neerzetten. We mogen de vele medewerkers voor en echter de schermen zeker niet vergeten. Velen van hen hebben uren hard gewerkt om een mooi decor af te leveren, geluid en muziek te produceren, de kaartenverkoop te organiseren en zoveel meer. Onze vrijwilligers verdienen dan ook meer dan een dikke pluim.

Tot slot danken we onze regisseur die deze komedie heeft geschreven, geregisseerd en meegespeeld als "Dorine" de poetsvrouw. Een welgemeende dank 'Caroline' voor het vele harde werk en de energie die je hier weer hebt ingestoken.

Het SoP bestuur!


Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech