Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep BruggeVolgende week zaterdag en zondag is het zover. Dan staan we op de planken met de komedie “De erfenis van Tante Kaat”. Deze komedie werd geschreven en geregisseerd door Caroline Van Maele. Deze voorstelleng word gespeeld door personen met en zonder visuele beperking.

Het verhaal: Tante Kaat voelt zich al een tijdje niet echt goed nu wil ze haar erfenis wegschenken aan haar enige nicht Monique. Er is echter één voorwaarde. Ze moet nog steeds een gezin vormen met haar man Leo en haar 2 kinderen Karel en Loes, en laat dit nu het probleem zijn waar het gezin mee worstelt.

Wil je weten hoe dit afloopt? Kom dan op zaterdag 2 december om 20u of zondag 3 december om 15u zeker kijken. Voor beide voorstellingen zijn er nog tickets beschikbaar. De deuren gaan voor beide voorstelling een half uur voor aanvang open.

Tijdens de voorstelling van zondag 3 december voorzien we audiobeschrijving. Wie hiervan gebruik wenst te maken vragen we om tijdig (14u) aanwezig te zijn. U krijgt dan uitleg over de personages en het decor.

De tickets in voorverkoop kosten 8 euro indien u aan de deur koopt kost een ticket 10 euro.

Alle info op een rijtje:

Adres: We spelen in de Steinerschool Astridlaan 86 8310 Assebroek
Tickets: VVK 8 euro, ADD 10 euro
Tickets Bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via de website of via een medewerker van SoP
Datum en uur: Zaterdag 2 december 20u en zondag 3 december om 15u
Duur en Genre: Humor. Het stuk zal ongeveer 60 tot 80 min duren.
Audio beschrijving:  Op zondag voorzien we audiobeschrijving. Gelieve bij het bestellen van uw tickets aan te geven hoeveel personen hiervan gebruik wensen te maken.

Andere Praktische info:

Kom je met de auto?
Kom tijdig want er zijn beperkte parkeermogelijkheden. Hou er ook eveneens rekening mee dat sommige straten in de randgemeenten ook het nieuwe parkeerbeleid volgen van het stadscentrum.

Kom je met het openbaar vervoer?
De locatie is heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Aan het station van Brugge vertrekken bus 1  en 2  om de 20 minuten vanaf perron 1. Je kan ook buslijn 63 (richting Ursel) nemen, vertrek van perron 10 om  ..u13. Afstappen aan halte Assebroek C.V.D. Bussche.

Na de voorstelling kan u ook terug met de bus naar het station:

Zaterdagavond dien je de avondlijn 97 te nemen. Deze vertrekt aan halte C.V.D. Bussche om het uur 21u, 22u, tot en met 02u.

Zondag namiddag: kan u tot 20u om regelmatig een bus nemen richting station. U kan hiervoor alle bussen nemen die aan de halte C.V.D. Bussche.stoppen. (1, of 63).

 


Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech