Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep BruggeSoP mocht aantreden op het ICEVI congres tijdens de openingsdag en dit met een eigen geschreven toneelstuk door Caroline. Lees hier een korte chronologische schets van de dag:

Zondag 2 juli 16u30

Het is zover. Na vele repetities vol lachbuien en Engels gestotter/gestuntel zijn we klaar voor alweer een mooie uitdaging!
We verkennen eerst het podium om vervolgens nog enkele repetities af te werken en ons daarna naar de loges te begeven!

Zondag 2 juli 18u00

We maken ons op voor het optreden. De spanning stijgt .... Oei, we hebben ons vergist van uur we moeten nog wachten tot 18u30.

Zondag 2 juli 18u30

Start van enkele speeches

Zondag 2 juli 18u40

Daar staan we dan. Klaar om op te treden in het Engels voor een dikke 100 man uit alle hoeken van de wereld, Frankrijk, Amerika, Australië,... Bij de één stonden de zenuwen al iets meer gespannen dan bij de ander.

Zondag 2 juli 19u00

Wat een knalprestatie. TROTS is het enige passende woord. Onze korte maar krachtige voorstelling is weer een schot in de roos.
En nu genieten van een welverdiende receptie!
 
We hebben al enkele foto's op onze Facebookpagina, en nu dus ook bij dit verslagje op onze website.

Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech