Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep BruggeDe voorstellingen "ONRUST IN HET MUSEUM" behoren sinds vandaag tot het verleden! We kunnen terugblikken op een geslaagde toneelweek. De drie voorstellingen brachten weer heel wat volk op de been. We zijn ons (trouw) publiek hiervoor dankbaar.

Graag ook nog een woord van dank voor de vele vrijwilligers die voor en achter de schermen weer het beste van zichzelf hebben gegeven! De oudjes die voor het tweede jaar op rij deel uitmaakten van de ploeg alsook de jongeren en het museumpersoneel danken we voor hun acteerprestaties.

Tot slot ook nog een dankwoord voor onze regisseuse. Naast de vertolking van "Rosa" heeft ze de 'boven vermelde' acteurs klaar gestoomd zodat ze deze prestatie konden leveren. Het gespeelde verhaal was eveneens van de hand van Caroline! Een welgemeende 'dank u wel Caroline', voor alweer een prachtig toneeljaar.


Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech