Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep BruggeBeste bezoeker, welkom op de nieuwe website van Samen Op de Planken.

Het is zover, onze nieuwe website is er! Naast een nieuwe lay-out zijn er enkele nieuwigheden die we hier graag even op een rijtje zetten.

UPDATE:

De voorbije weken hebben we enkele fouten weggewerkt en onze website voorzien van enkele updates. Door deze update zou onze website vooral beter toegankelijk moeten zijn voor Smartphones maar ook op andere toestellen zou de leesbaarheid moeten verbetert zijn. De website past zich nu automatisch aan aan de browsergrootte.

Daarnaast is het toegankelijkheidsmenu opgenomen in het gewone menu. Ook het navigeren in het menu gaat nu een stuk eenvoudiger.

Toegankelijk:

We streven naar een betere toegankelijkheid van onze website. Daarom hebben we bovenaan de website een werkbalk toegevoegd om de toegankelijkheid voor elke gebruiker beter te maken:

  • Mobiele website: We hebben een icoon toegevoegd om te switchen naar de mobiele versie van onze website. De website herkent automatisch of u met een smartphone, tablet of desktop surft. Toch kan het in sommige gevallen handig zijn dat u zelf kan kiezen welke versie van de website u wilt bekijken. (Deze knop is niet meer beschikbaar. Website past zich nu automatisch aan alle formaten aan). Suft u mobiel en wenst u toch nog de desktopweergave dan kan u onderaan elke webpagina een link vinden om deze weergave aan te passen).
  • Nachtmodus (Terug te vinden onder de Stijl knip, onderdeel thema): door op de nachtmodus te klikken worden de felle kleuren donkerder gemaakt. Dit verhoogt o.a. de leesbaarheid van onze website voor lezen in donkere ruimtes of voor personen die lichtschuw zijn. (Opgelet: Deze functie werkt niet in Internet Explorer en op de mobiele website).
  • De Knop stijl: achter de knop stijl zitten nog tal van mogelijkheden om de website beter leesbaar te maken. Zo kan o.a. de tekstgrootte aangepast worden, men kan overschakelen op een ander lettertype, ....
  • Screen reader: onze website is ook vlotter uitleesbaar voor personen die gebruik maken van braille regels en spraak. In de toekomst hopen we zelf ook nog spraak toe te voegen aan onze website.

Onze website kan u het beste raadplegen op een tablet, laptop of desktop-PC.

Sociale media

Wie geen Facebook of Twitter account heeft kan ons toch volgen via onze website. We hebben zowel onze Facebookpagina als onze Twitterpagina een plaatsje gegeven op onze hoofd- en contactpagina.

Gastenboek

Op onze nieuwe website hebben we ook plaats gemaakt voor een gastenboek. We hopen dat u hiervan gebruik zult maken om ons te laten weten wat u vindt van bijvoorbeeld onze nieuwe website, het laatste gespeelde toneelstuk, ... of iets anders wat u wilt delen met onze lezers.

Beeldmateriaal

Alle filmpjes zijn nu te raadplegen in het menu Beeldmateriaal. Foto's zijn terug te vinden onder menu Beeldmateriaal en het submenu Foto's. De foto's zijn voorzien van een label (korte informatie) zodat ook niet-ziende personen een idee krijgen van wat/wie er op de foto's staat.

Dit zijn zowat de belangrijkste vernieuwingen op onze website. Indien je bedenkingen hebt, problemen ondervindt of vragen heeft, kan u steeds contact opnemen via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Indien je problemen ondervindt met de website of de toegankelijkheid, gelieve dan te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We wensen u alvast veel leesplezier.

Het SoP Team


Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech