Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep BruggeDe voorstellingen "een lange tocht" liggen alweer enkele maanden achter ons. Door een erg drukke periode kunnen we nu pas terugblikken met o.a. enkele leuke foto's.

Daarnaast zijn ook de winnaar van de wedstrijd "20 jaar toneel" gekend. Van de vele inzendingen waren er slechts drie winnaars. Tussen de drie winnaars was het dan ook nog zeer spanend. Ze haalden alle drie 20/20. De lat lag dus bijzonder hoog. De schiftingsvraag moest hier uiteindelijk duidelijkheid in Brengen. De winnaars zijn deze week op de hoogte gebracht via mail. Alvast hartelijk dank aan alle deelnemers en proficiat aan de winnaars.

Op woensdag 22 en donderdag 23 mei kan je komen

Lees meer: "een lange tocht" met audio beschrijving

Een lange tocht

Op 22 en 23 mei spelen we het toneelstuk "Een lange tocht". 

Wat:

Een lange tocht" vertelt het verhaal over twee broers met hun gezinnen op de vlucht voor oorlog, honger en geweld. (Op woensdagmiddag om 14u met audiobeschrijving).

Lees meer: Een lange tocht


Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech