Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep Brugge



 

Privacybeleid Samen Op de Planken

Versie 1.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op [17/05/2018].

(Deze privacyvoorwaarden kan u laten voorlezen door onderaan deze pagina op het luidsprekertje te klikken)

 Wij zijn er ons van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Samen Op de Planken. U dient zich ervan bewust te zijn dat Samen Op de Planken niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. SoP raadt u aan uzelf hiervan op de hoogte te stellen, voordat u op deze sites uw persoonlijke gegevens verstrekt.  Door gebruik te maken van onze website (website van Samen Op de Planken) geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Samen Op de Planken respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van verzamelde gegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om deze dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op servers van One.com en Google.com (Gmail). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op servers van One.com en Google.com (Gmail). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze bezoekers, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Samen Op de planken of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw gegevens worden enkel met derden gedeeld op grond van een wettelijk voorschrift, bij een noodgeval. Voor zover dat naar ons oordeel in uw eigen belang is

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Verwijdering van gegevens kun steeds gevraagd worden via ons contact formulier.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden. De gegevens die u ons verstrekt bij het inschrijven worden bijgehouden tot u ons de opdracht geeft deze te verwijderen. We gebruiken deze gegevens enkel voor het doel waarvoor ze zijn bestemd, u maximaal 5 keer per jaar op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en weetjes. Deze gegevens worden bewaard op servers van one.com en gmail..com. Uw gegevens zijn enkel beschikbaar voor het team die verantwoordelijk is voor het opstellen en versturen van de nieuwsbrief.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Reservering van tickets

Tijdens het reserveren/bestellen van tickets vragen we u om enkele persoonsgegevens. Deze worden enkel gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn bestemd, voor het kunnen identificeren van de persoon die deze heeft gereserveerd/besteld. De door u verstrekte gegevens worden maximaal tot 30 dagen na het evenement door ons bewaard voor eventuele analyse doeleinden.

Foto en beeldmateriaal

De gepubliceerde foto's en filmpjes op de website en Facebookpagina van SoP zijn steeds geplaatst met de toestemming van de gefotografeerde of gefilmde personen. De gegevens die we hiervoor hebben verzameld worden enkel voor dit doeleinde gebruik: als bewijsstuk om beeldmateriaal te mogen publiceren. U heeft steeds het recht om aan SoP te vragen om foto's waarop u afgebeeld staat te verwijderen.

Privacy commissie

Indien u van oordeel bent dat SoP uw persoonsgegevens foutief gebruikt kan u steeds klacht indienen bij de Privacycommissie.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Samen Op de Planken
Tel 0479 41 92 17
Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contactformulier op onze website

     Click to listen highlighted text! Privacybeleid Samen Op de Planken Versie 1.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op [17/05/2018]. (Deze privacyvoorwaarden kan u laten voorlezen door onderaan deze pagina op het luidsprekertje te klikken)  Wij zijn er ons van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Samen Op de Planken. U dient zich ervan bewust te zijn dat Samen Op de Planken niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. SoP raadt u aan uzelf hiervan op de hoogte te stellen, voordat u op deze sites uw persoonlijke gegevens verstrekt.  Door gebruik te maken van onze website (website van Samen Op de Planken) geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Samen Op de Planken respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Gebruik van verzamelde gegevens Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om deze dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op servers van One.com en Google.com (Gmail). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Communicatie Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op servers van One.com en Google.com (Gmail). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Cookies Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze bezoekers, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Samen Op de planken of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Doeleinden We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. Derden De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw gegevens worden enkel met derden gedeeld op grond van een wettelijk voorschrift, bij een noodgeval. Voor zover dat naar ons oordeel in uw eigen belang is Veranderingen Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Keuzes voor persoonsgegevens Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Verwijdering van gegevens kun steeds gevraagd worden via ons contact formulier. Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden. De gegevens die u ons verstrekt bij het inschrijven worden bijgehouden tot u ons de opdracht geeft deze te verwijderen. We gebruiken deze gegevens enkel voor het doel waarvoor ze zijn bestemd, u maximaal 5 keer per jaar op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en weetjes. Deze gegevens worden bewaard op servers van one.com en gmail..com. Uw gegevens zijn enkel beschikbaar voor het team die verantwoordelijk is voor het opstellen en versturen van de nieuwsbrief. Aanpassen/uitschrijven communicatie Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens. Reservering van tickets Tijdens het reserveren/bestellen van tickets vragen we u om enkele persoonsgegevens. Deze worden enkel gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn bestemd, voor het kunnen identificeren van de persoon die deze heeft gereserveerd/besteld. De door u verstrekte gegevens worden maximaal tot 30 dagen na het evenement door ons bewaard voor eventuele analyse doeleinden. Foto en beeldmateriaal De gepubliceerde fotos en filmpjes op de website en Facebookpagina van SoP zijn steeds geplaatst met de toestemming van de gefotografeerde of gefilmde personen. De gegevens die we hiervoor hebben verzameld worden enkel voor dit doeleinde gebruik: als bewijsstuk om beeldmateriaal te mogen publiceren. U heeft steeds het recht om aan SoP te vragen om fotos waarop u afgebeeld staat te verwijderen. Privacy commissie Indien u van oordeel bent dat SoP uw persoonsgegevens foutief gebruikt kan u steeds klacht indienen bij de Privacycommissie. Cookies uitzetten De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser. Vragen en feedback We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen: Samen Op de Planken Tel 0479 41 92 17 Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. document.getElementById(cloakbf46c91cba7d60bd4f6d5a6137cce12e).innerHTML = ; var prefix = ma + il + to; var path = hr + ef + =; var addybf46c91cba7d60bd4f6d5a6137cce12e = info + @; addybf46c91cba7d60bd4f6d5a6137cce12e = addybf46c91cba7d60bd4f6d5a6137cce12e + samenopdeplanken + . + be; var addy_textbf46c91cba7d60bd4f6d5a6137cce12e = info + @ + samenopdeplanken + . + be;document.getElementById(cloakbf46c91cba7d60bd4f6d5a6137cce12e).innerHTML += +addy_textbf46c91cba7d60bd4f6d5a6137cce12e+;   Contactformulier op onze website    Powered By GSpeech

 

 


Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech