Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep BruggeWil je aansluiten bij onze toneelvereniging, maar weet je nog niet zeker of toneel wel iets voor jou is, kom dan naar één van onze toneelworkshops,

Tijdens een workshop krijgt onze regisseuse ook zicht op de mogelijkheden van de spelers en kom je zelf te weten of de toneelervaring iets voor jou is. Wie wil meespelen in het toneelstuk voor het komende jaar raden we aan alle workshops mee te volgen.

Heb je als organisatie, school, vereniging, … interesse in een toneelworkshop, dan kan je ons contacteren via het contactformulier en kijken we om een workshop bij jullie te geven

De volgende SoP toneel workshop is voorzien op dinsdagavond 12 september 2017 om 19u30. De Workshops vinden plaats in het BC Spermalie snaggaardstraat 9 8000 Brugge.

Schrijf je in voor 3 september. Vul het contactformulier. Geef je naam, mail adres en eventuele andere contactgegevens. U ontvangt van ons een bevestiging als u kan deelnemen en de nodige richtlijnen.

De locatie is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit het station (bus 4 of 14 – halte Snaggaardbrug). Na de repetities kan je met avondlijn 90 terug richting centrum en station.

De wekelijkse repetitie's gaan eveneens door in BC Spermalie. Elke dinsdag tussen 19u30 en 21u30.

OPGELET: deelname aan één van de workshops geeft geen garantie op deelname aan een toneelproductie.

 

BELANGRIJK:

(Vanaf september 2017 nieuwe prijzen lidgeld):

"SoP" is aangesloten bij Opendoek VZW, Daarom vragen we een kleine bijdrage, maar hiervoor krijg je heel wat in de plaats (zie hieronder). Je aansluiting geldt voor 1 schooljaar, namelijk van 1 september tot en met 31 augustus ."

Het lidmaatschap kost € 12 per persoon,

jongeren t.e.m. 25 jaar betalen € 6.

Wat krijg je hiervoor allemaal in de plaats?

* een persoonlijke verzekering voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid

* het magazine OP&doek vanaf 18 jaar

* de krant Plankgaz van 14 tot 18 jaar

* gratis theaterteksten ontlenen uit de theaterbibliotheek

* kortingen op toegangsprijzen (festivals en voorstellingen)

* …


De verzekering geldt tijdens elke repetitie, voorstelling en nevenactiviteit van SoP (bv SoP-Fuif).

Voor een deelname aan een 'SoP workshop' is deze bijdrage niet nodig. Deze kunnen dus gratis gevolgd worden.


Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech