Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep BruggeJaarlijks Organiseren we enkele workshops waarbij  iedereen zich kan aanmelden. Door deelname aan één van de workshops maak je kans om aan te sluiten bij de toneelgroep

Vragen over deze workshcops kunnen gesteld worden via het contactformulier of bij een van de bestuursleden.

Inschrijven voor de eerstvolgende workshop kan eveneens via hat contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Waar?

De wekelijkse repetities en de workshops gaan door in de lokalen van het begeleidingscentrum Spermalie te Brugge (Snaggaardstraat 9)*.

De locatie is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit het station (bus 4 of 14 – halte Snaggaardbrug). Na de repetities kan je met avondlijn 90 terug richting centrum en station.

We streven er naar dat elke persoon zelf in staat voor zijn/haar verplaatsing van en naar het repetitielokaal.

 

* indien er een samenwerking is met BC Spermalie gaan de repetities door in één van de localen in Spermalie. Indien SoP een eigen stuk speelt kunnen de repetities op een andere locatie zijn. U krijgt tijdig info. Locaties waar wij repeteren zijn steeds goed toegankelijk met het openbaar vervoer of de fiets.


Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech