Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen   Click to listen highlighted text! Welkom op Samen Op de Planken. Selecteer een stuk tekst om deze te laten voorlezen Powered By GSpeech

Samen Op de Planken

Toneelgroep BruggeDe acteerbunker

Voel je de kriebels om te acteren? Speel je graag toneel? Of ben je een echt “drama-kind”?

Hou je dan vooral niet in om je interesse door te geven aan onze toneelvereniging, Neem ook zeker deel aan één van de SoP toneelworkshops. In de workshops worden verschillende technieken aangeleerd en gaan we spelenderwijs aan de slag om je de kneepjes van het vak te leren.

Eenmaal elke speler een passende rol toegewezen kreeg, kunnen we aan de slag gaan met de effectieve uitwerking van het aankomende toneelstuk.

Onder leiding van onze ervaren regisseuse, Caroline Van Maele, kunnen zowel beginners als gevorderden perfect aansluiten.

Toneelworkshops

Wil je aansluiten bij onze toneelvereniging, maar weet je nog niet zeker of toneel wel iets voor jou is, kom dan naar één van onze toneelworkshops, die we af en toe organiseren.

Tijdens een workshop krijgt onze regisseuse ook zicht op de mogelijkheden van de spelers en kom je zelf te weten of de toneelervaring iets voor jou is. Wie wil meespelen in het toneelstuk voor het komende jaar raden we aan alle workshops mee te volgen.

Heb je als organisatie, school, vereniging, … interesse in een toneelworkshop, dan kan jeSoP contacteren via het contactformulier en kijken we om een workshop bij jullie te geven.

 De deco-toren

De vrijwilligers binnen de deco-toren zorgen er samen voor dat onze toneelvoorstelling tot leven komt.

Van decorontwerp tot belichting en van make-up tot kostumering, iedereen draagt zijn steentje bij om, van achter de schermen, ervoor te zorgen dat het een geslaagde toneelvoorstelling wordt.

Heb je zin om samen met ons je brein creatief aan het werk te zetten? Dan is de deco-toren jouw ding. Aanmelden voor de deco-toren kan via het contactformulier.


Schakel over naar de desktop lay-outNaar mobiele site
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech