UPDATE: 28-11-2021

Helaas slaat het Coronavirus weer meer en meer om zich heen. We vinden het dan ook niet meer verantwoord om in deze omstandigheden nog samen te komen om te repeteren. We hebben dan ook besloten om over te gaan op digitaal repeteren in de hoop ons toneelstuk toch nog in mei 2022 op de planken te kunnen zetten.

UPDATE: 09-10-2021

We herstarten zeer binnenkort met de repetities voor ons toneelstuk "overval in het Verse Broodje". Deze productie stond gepland voor mei 2020 maar werd door corona uitgesteld. Nu beslist is dat we de repetities kunnen herstarten zullen we snel de nieuwe data van de uitgestelde voorstellingen bekend maken. De voorstellingen zullen hopelijk kunnen plaatsvinden in het voorjaar van 2022. 

Je kan op de hoogte blijven van alle nieuwtjes door deze website in de gaten te blijven houden of onze facebook/twitter pagina te liken.

Nieuwsbericht: 11-09-2021

Na anderhalf jaar wachten is het eindelijk weer zover. Onze eerste bestuursvergadering zit er weer op. We hebben tijdens ons eerste overleg startschot gegeven voor de heropstart van onze activiteiten.

In de eerste plaats bekijken we of het mogelijk is om de lopende productie opnieuw op de rails te zetten. We houden jullie alvast op de hoogte via onze website en facebook.