Koekenverkoop 2022 een groot succes!

De koekenverkoop van 2022 was een groot succes. We verkochten maar liefst 578 dozen koekjes!! Met de opbrengst kunnen we audio beschrijving aanbieden op de zondagmiddagvoorstelling. Meet info over de nieuwe producite volgen later dit jaar nog.

AUdiobeschrijving zorgt ervoor dat het beleven van een toneel voor kijkers met een visuele beperking veel aantrekkelijker maakt.

Hartelijk dank aan iedereen om een doosje koekjes te kopen en er zo voor te zorgen dat we één van onze toneelvoorstellingen toegankelijker kunnen maken.

De levering van de koekjes is voorzien begin november. Laat ze alvast smaken!

UPDATE: 13-11-2022

Alle koekjes werden uitgeleverd. Nogmaals dank voor uw steun.

Wafels

Koekenverkoop 2022!

Koop koekjes en steun SoP!

   

 

 

 

Met de opbrengst van deze verkoop wil SoP de voorstelling op zondag voorzien van audiodescriptie wat het beleven van het toneel voor kijkers met een visuele beperking veel aantrekkelijker maakt.

keuze uit: Vanillewafels – Chocoladewafels – Boterwafels – Frangipane – Carré Confituur

Bestellen: tot en met 28 oktober 20 oktober 2022 via:

o Één van de toneelspelers
o Één van de bestuursleden van SoP*

Levering: wordt voorzien in november 2022.

Betalen: gebeurt aan

  • De persoon bij wie de bestelling werd geplaatst.
  • Eén van de bestuursleden van SoP (*)

Alle info vindt u op www.samenopdeplanken.be

* Ineke Proesmans (Spermalie), Caroline Van Maele, Deborah Maerschalck, Thijs Decorte, Jan Gosselin, Léticia Larangé, Gisèle Muylle, Sibylle Verniest., Koen Boon & Astrid Desmet

 

Over een dikke week (zaterdag 21 en zondag 22 mei) staan de voorstellingen "overval in het Verse Broodje" op het programma. 

Voor zowel de voorstellingen op zaterdag als op zondag zijn nog voldoende tickets beschikbaar. Bestel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een medewerker of via deze link.

Tickets in voorvekroop kosten 8 euro. Op de dag zelf aan de deur kosten tickets 10 euro.

Hopelijk mogen wij jou verwachten op één van onze voorstlelingen.

Na meer dan 2 jaar (met onderbrekingen door Corona) zijn we er eindelijk in geslaagd de productie "Overval in Het Vere Broodje" op de planken te zetten.

Ondanks de vele moelijke hindernissen die deze productie kende zijn we er opnieuw in geslaagd er een succes van te maken.

Hierbij past dan ook alleen nog maar een woord van dank: in de eerste plaats een bijzonere dank aan alle spelers/acteurs die de voorbije twee jaar hard hebben gewerkt om deze productie op de planken te zetten. Daarnaast willen we de vele helpende handen even in de bloemen zetten. Zonder jullie hulp zouden we niet eens aan spelen meten denken (decorbouw, grime, onthaal, barmedewerkers, geluid en belichting,....).

Tot slot een speciaale dank aan onze regisseur. Die opnieuw met hart en ziel heeft gewerkt om dit stuk op de planken te krijgen. 

Binnenkort proberen we enkele sfeerfoto's toe te voegen aan onze website.

We zijn blij dat we na twee jaar terug op de planken kunnen staan. Hou alvast één van volgende data vrij in je agenda: zaterdag 21 mei om 20u, zondag 22 mei 15u. 

Alle info kan je terugvinden op onze website.

Tickets bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze website.