Na meer dan 2 jaar (met onderbrekingen door Corona) zijn we er eindelijk in geslaagd de productie "Overval in Het Vere Broodje" op de planken te zetten.

Ondanks de vele moelijke hindernissen die deze productie kende zijn we er opnieuw in geslaagd er een succes van te maken.

Hierbij past dan ook alleen nog maar een woord van dank: in de eerste plaats een bijzonere dank aan alle spelers/acteurs die de voorbije twee jaar hard hebben gewerkt om deze productie op de planken te zetten. Daarnaast willen we de vele helpende handen even in de bloemen zetten. Zonder jullie hulp zouden we niet eens aan spelen meten denken (decorbouw, grime, onthaal, barmedewerkers, geluid en belichting,....).

Tot slot een speciaale dank aan onze regisseur. Die opnieuw met hart en ziel heeft gewerkt om dit stuk op de planken te krijgen. 

Binnenkort proberen we enkele sfeerfoto's toe te voegen aan onze website.

Over een dikke week (zaterdag 21 en zondag 22 mei) staan de voorstellingen "overval in het Verse Broodje" op het programma. 

Voor zowel de voorstellingen op zaterdag als op zondag zijn nog voldoende tickets beschikbaar. Bestel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een medewerker of via deze link.

Tickets in voorvekroop kosten 8 euro. Op de dag zelf aan de deur kosten tickets 10 euro.

Hopelijk mogen wij jou verwachten op één van onze voorstlelingen.

Eerst en vooral onze beste wensen voor 2022. We wensen u vooral een goede gezondheid en een flinke dosis humer toe. Voor dat laatste gaan wij alvast één avond/namiddag proberen zorgen.

Ook in 2022 blijft het coronavirus ons leven verstoren. Door Corona werden onze voorstellingen in mei 2020 al uitgesteld en ook mei 2021 zijn we niet aan spelen toegekomen (zoals verwacht).

Nu, twee jaar later, doen we een nieuwe poging om de toneelvoorstelling "Overval in het Verse Broodje" op een veilige manier op de planken te zetten.

Omdat samenkomen en samen repeteren niet mogelijk was hebben we de voorbije maanden hard gerepeteerd via digitale weg. Nu we opnieuw mogen samenkomen starten we vanaf februari met fysieke repetities.

We hopen nog steeds om de voorstellingen op 21 en 22 mei 2022 op de planken te zetten.

We houden jullie op de hoogte via de gebruikelijke kanalen.

 

We zijn blij dat we na twee jaar terug op de planken kunnen staan. Hou alvast één van volgende data vrij in je agenda: zaterdag 21 mei om 20u, zondag 22 mei 15u. 

Alle info kan je terugvinden op onze website.

Tickets bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze website.

 

UPDATE: 28-11-2021

Helaas slaat het Coronavirus weer meer en meer om zich heen. We vinden het dan ook niet meer verantwoord om in deze omstandigheden nog samen te komen om te repeteren. We hebben dan ook besloten om over te gaan op digitaal repeteren in de hoop ons toneelstuk toch nog in mei 2022 op de planken te kunnen zetten.

UPDATE: 09-10-2021

We herstarten zeer binnenkort met de repetities voor ons toneelstuk "overval in het Verse Broodje". Deze productie stond gepland voor mei 2020 maar werd door corona uitgesteld. Nu beslist is dat we de repetities kunnen herstarten zullen we snel de nieuwe data van de uitgestelde voorstellingen bekend maken. De voorstellingen zullen hopelijk kunnen plaatsvinden in het voorjaar van 2022. 

Je kan op de hoogte blijven van alle nieuwtjes door deze website in de gaten te blijven houden of onze facebook/twitter pagina te liken.

Nieuwsbericht: 11-09-2021

Na anderhalf jaar wachten is het eindelijk weer zover. Onze eerste bestuursvergadering zit er weer op. We hebben tijdens ons eerste overleg startschot gegeven voor de heropstart van onze activiteiten.

In de eerste plaats bekijken we of het mogelijk is om de lopende productie opnieuw op de rails te zetten. We houden jullie alvast op de hoogte via onze website en facebook.