Wil je graag eens op de planken staan en ook toneel spelen? Neem dan eerst deel aan onze Workshops. We organiseren normaal jaarlijks minstens één workshop. In deze workshop maak je kennis met verschillende onderdelen van theater. Improviseren, emoties uiten, ... Na deze workshop kan je dan aangeven of je al dan niet wenst deel te nemen aan een komende productie. Gezien onze groep al behoorlijk groot is kunnen we nooit garantie geven op een deelname.

Deelname aan een workshop is zeker aan te raden omdat onze regisseur dan de kans heeft jou te leren kennen. Jij leert op dat moment ook andere leden van de groep kennen.

We organiseren jaarlijks minimaal één workshop. De toegang is gratis maar we vragen aan wel om je aan te melden. Na aanmelding krijg je de nodige gegevens waar en wanneer een workshop doorgaat. Workshops worden steeds op een toegankelijke locatie gehouden (dicht bij een bushalte).

OPGELET: door de coronacrisis liggen al onze activiteiten stil, de toneelproductie van dit jaar is afgebroken. Door corona houden we dit jaar waarschijnlijk geen workshops meer. Wens je op de hoogte gehouden te worden van wanneer er opnieuw een workshop zal gehouden worden? Stuur en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of schrijf je in op de nieuwsbrief door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hou nu even afstand,.... zodat wij snel weer samen op de planken kunnen staan.

Hopelijk tot snel!

Wens als vrijwilliger achter de schermen te werken, keer dan terug naar het hoofdmenu en klik op lid worden of klik hier