Privacy Policy

De persoonlijke gegevens die u op deze website invult, worden uitsluitend door SoP (Samen op de Planken) gebruikt ten behoeve van een specifiek doel, waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voorbeelden hiervan zijn: het ontvangen van de SoP nieuwsbrief, deelname aan een wedstrijd/prijsvraag, beantwoording van uw vraag. SoP. houdt zich daarbij aan de van toepassing zijnde privacy wetgeving.

Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij op grond van een wettelijk voorschrift, een noodgeval. Voor zover dat naar ons oordeel in uw eigen belang is. 

Wilt u zich aanmelden voor de SoP nieuwsbrief, dan geldt dat u zich naast het opgeven ook een bevestiging moet geven van uw aanmelding door middel van een link in een bevestigingsmail. Als u zich aanmeld ontvangt u maximaal 2 mails per maand van ons.

Indien u bezwaar heeft tegen het ontvangen van (al dan niet) persoonlijke aanbiedingen kunt u zich steeds uitschrijven of gegevens wijzigen door middel van een link onder elke nieuwsbrief. Indien u bezwaar heeft tegen het feit dat uw persoonsgegevens actief worden gebruikt in ons bestand, kunt u dit aangeven door middel van ons contactformulier op de website.

Deze site bevat links of verwijzingen naar andere sites. Deze sites kunnen andere privacy regels hanteren, voor de inhoud van deze andere websites kan SoP geen verantwoordelijkheid dragen. SoP raadt u aan uzelf op de hoogte te stellen, voordat u op deze sites uw persoonlijke gegevens verstrekt. 

Laatst bewerkt op 08-06-2021